Doula, Marianne, Twente

Over Serendipity Geboortebegeleiding

Over Serendipity Geboortebegeleiding

Hi!

Ik ben Marianne Nijeboer, en in het najaar van 2020 nam ik een belangrijke beslissing: ik ging stoppen met mijn werk als business analist. Wat ik dan voor werk ging doen? Geen idee...

Ik ging op onderzoek uit, en wist vrij snel dat het roer compleet om ging. Bevallingen en geboortes hebben me altijd gefascineerd en zo kwam ik uit bij iets waar ik een paar jaar geleden alleen maar van droomde. 

Ik startte in april 2021 met 2 opleidingen, de doula opleiding én de Samen Bevallen docentenopleiding. Wat mij betreft de perfecte combinatie tussen hoofd en hart, tussen ratio en emotie

Serendipity

Ik ben verzot op mooie woorden, of eigenlijk woorden met een mooie of bijzondere betekenis. Serendipity is zo'n woord met een bijzondere betekenis. 'Het geluk om door puur toeval heerlijke ontdekkingen te doen', of 'het geluk om een bijzondere gebeurtenis mee te maken'. 


Serendipity is voor mij de basis van wat ik doe. Als christen geloof ik niet in puur toeval, wel geloof ik in heerlijke ontdekkingen die horen bij een geboorte, bij het moeder of vader worden. De periode van zwangerschap en bevalling is bijzonder en kan heerlijke ontdekkingen met zich meebrengen. Ook als alles anders gaat dan verwacht, er zijn altijd kleine lichtpuntjes te ontdekken.  


Wil jij ontdekken wat ik voor jou kan betekenen? Schroom niet om een berichtje achter te laten, ik ben altijd in voor een leuk gesprek en een lekkere kop koffie!


Mijn thuisfront

Sinds mijn 16e ben ik samen met Daniël. In de afgelopen 19 jaar hadden we verkering, gingen we samenwonen, liet hij zijn baard staan en trouwden we. Als kers op de taart werden we ouders van 2 prachtige dochters, Ella & Lise
Gezin

3 weetjes over mij

Lachen

Hilarisch!

Ik lach graag en veel. Niet alleen als iets heel grappig is, maar ook als ik zenuwachtig ben, als ik moe ben, of als er iets onverwachts gebeurt. 
Verjaardag en taart bakken

Taart

Ik hou van taart bakken én van mijn verjaardag. Als een klein kind zo blij als mijn eigen verjaardag weer in zicht komt, 21 maart is een feestje!
Moestuin

Moestuin

Ik hou niet van tuinieren, maar eigen groente en fruit telen vind ik te gek. Iets zien groeien en er dan uiteindelijk zelf van kunnen eten vind ik fantastisch!

Wat anderen over mij zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Fijne persoonlijkheid

Marianne is een fijne persoonlijkheid met veel wijsheid over bevallen, maar ook over de randzaken. Ze verschafte me fijne info en ik voelde me gesteund. 


- Gerdien- 

Ms. Nameless
Add Your Stars
Juiste keuze

Ik ben nog steeds echt ontzettend blij met onze keuze voor jou!

- Cliënt een dag na de bevalling - 

Ms. Nameless
Add Your Stars